Järvsöhus Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Järvsöhus Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ljusdal. Det är nämligen den kommunen som Järvsöhus Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Järvsöhus Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Järvsöhus Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1974-10-28. Men sedan 1995-01-01 så har Järvsöhus Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Turistv. 54, 820 40, Järvsö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Järvsöhus Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0651-40000.

Ljusdal arbetar för att verksamheter som Järvsöhus Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Järvsöhus Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Järvsöhus Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Järvsöhus Aktiebolag och det är följande personer, Berglin, Lars Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Evertsson, Anna Kristina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Järvsöhus Aktiebolag är 556188-3595.