Berglin-Bygg Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Berglin-Bygg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ljusdal. Det är nämligen den kommunen som Berglin-Bygg Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Berglin-Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Berglin-Bygg Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1980-02-28. Men sedan 1980-01-01 så har Berglin-Bygg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Turistv. 54 A, 820 40, Järvsö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Berglin-Bygg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0651-40000.

Ljusdal arbetar för att företag som Berglin-Bygg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Berglin-Bygg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, försäljning av byggnadsmaterial, maskinentreprenadverksamhet, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Berglin-Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Berglin-Bygg Aktiebolag och det är följande personer, Berglin, Lars Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Evertsson, Anna Kristina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Berglin-Bygg Aktiebolag är 556204-0666.