Jönssons Bilskrot Återvinning Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Jönssons Bilskrot Återvinning Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ljusdal här finns det många olika Aktiebolag. Jönssons Bilskrot Återvinning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ljusdal jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Jönssons Bilskrot Återvinning Aktiebolag är momsregistrerat sedan1981-01-01 och har organisationsnummer 556209-7807.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0651-33275 alternativt besöka eller skicka post till Jönssons Bilskrot Återvinning Aktiebolag på följande adress Edev. 18, 827 40, Tallåsen.

Jönssons Bilskrot Återvinning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-09-18.

I Jönssons Bilskrot Återvinning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Nyberg, Eva Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva skrotning och bearbetning samt återvinning av bilar jämte därmed förenlig verksamhet, samt att idka tivoliverksamhet.