Stagården i Bollnäs AB

Gävleborgs län

Information

Stagården i Bollnäs AB är ett företag som finns i Ljusdal. I Stagården i Bollnäs AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Perzon, Bengt Thomas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Perzon, Ingela Jennie-Matilda T som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsberg, Bengt Olof Gustaf som är född 1938 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Månsson, Pär Mikael som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stagården i Bollnäs AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stagården i Bollnäs AB på telefon 08-7420140.

Bolaget skall bedriva handel, tillverkning och konsultverksamhet inom bil- & transportbranschen, grafiska branschen, mekanisk verkstad, bygg- & entreprenadbranschen, fastighetsservice- & fastighetsbranschen, ekonomi & finansiering dock ej sådan verksamhet som avses i Bankrörelselagen eller lagen om kreditmarknadsbolag, värdepappersförvaltning, tvätterirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stagården i Bollnäs AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stagården i Bollnäs AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Ljusdal arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Stagården i Bollnäs AB innehar ej F-skattsedel och Stagården i Bollnäs AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stagården i Bollnäs AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Stagården i Bollnäs AB har 556213-8809 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.