Carwallas Invest AB

Gävleborgs län

Information

Carwallas Invest AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ljusdal som är den kommunen där Carwallas Invest AB finns. I Ljusdal så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Carwallas Invest AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Carwallas Invest AB har haft sedan 1994-01-01. Carwallas Invest AB har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Carwallas Invest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ringv. 59, 827 33, Ljusdal men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3459960.

Ljusdal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Carwallas Invest AB Privat, ej börsnoterat.

Carwallas Invest AB har idag 556231-8260 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Carwallas Invest AB

Bolaget skall äga och förvalta aktier och värdehandlingar inom tillverkningsindustrin, informations- och säkerhetsbranschen, bedriva finansieringsverksamhet samt uthyra uthyra verkstadsmaskiner, fordon, datorer och andra kontors- och industriinventatier, bedriva konsultverksamhet inom företagsledning, företagsutveckling, ekonomi och administration, bedriva fastighetsförvaltning, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

I Carwallas Invest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svender, Anna Katarina som är född 1969 och har titeln VD, Svender, Anna Katarina som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svender, Lars Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svender, Gunn Ingegärd som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, AB Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.