L. Öhmans Bygg Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusdal och L. Öhmans Bygg Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och L. Öhmans Bygg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för L. Öhmans Bygg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

L. Öhmans Bygg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-11-23. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där bolaget finns i jobbar för att bolag som L. Öhmans Bygg Aktiebolag ska trivas.

L. Öhmans Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ljusdal så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bygg- och konsultverksamhet, att äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att L. Öhmans Bygg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är L. Öhmans Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med L. Öhmans Bygg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0651-767900.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med L. Öhmans Bygg Aktiebolag är Fredholm, Alf Roland som är född 1948 och har titeln VD, Fredholm, Alf Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Lars Håkan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Sven Östen som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Edling, Leif Christer som är född 1942 och har titeln Revisor, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln RevisorEdlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

L. Öhmans Bygg Aktiebolag har 556236-1815 som sitt organisationsnummer.