Trux Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall tillverka och försälja tillbehör för lastbilar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trux Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ljusdal så är Trux Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 1984-11-02 så skapades Trux Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Trux Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Trux Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556248-3809 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ljusdal.

Just nu är Trux Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Trux Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0651-768580 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Fransson, Carl Christer

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trux Aktiebolag är Fransson, Carl Christer som är född 1950 och har titeln VD, Fransson, Carl Christer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Rune Sigvard som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Anna Ebba Ingalill som är född 1955 och har titeln Suppleant, Öqvist, Nils Hugo Göran som är född 1943 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.