Reseshopen i Ljusdal Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusdal och Reseshopen i Ljusdal Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Reseshopen i Ljusdal Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Reseshopen i Ljusdal Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Reseshopen i Ljusdal Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-03-05. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där företaget finns i jobbar för att företag som Reseshopen i Ljusdal Aktiebolag ska trivas.

Reseshopen i Ljusdal Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ljusdal så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet, linjebussverksamhet och annan landtransport av passagerare samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Reseshopen i Ljusdal Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Reseshopen i Ljusdal Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Reseshopen i Ljusdal Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0651-14055.

Firman tecknas var för sig av -Avander Bergstedt, Marita Elisabet -Avander, Bo Inge Sylvester.

De som är på något sätt har med Reseshopen i Ljusdal Aktiebolag är Avander, Bo Inge Sylvester som är född 1955 och har titeln VD, Avander Bergstedt, Marita Elisabet som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Avander, Bo Inge Sylvester som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Reseshopen i Ljusdal Aktiebolag har 556272-6363 som sitt organisationsnummer.