Jorma & Per-Anders & Curt Produkter Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556296-7629 är organisationsnummer för företaget Jorma & Per-Anders & Curt Produkter Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jorma & Per-Anders & Curt Produkter Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusdal som är den kommunen som Jorma & Per-Anders & Curt Produkter Aktiebolag finns i.

Jorma & Per-Anders & Curt Produkter Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-05-07 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Jorma & Per-Anders & Curt Produkter Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Jorma & Per-Anders & Curt Produkter Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusdal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jorma & Per-Anders & Curt Produkter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Jorma & Per-Anders & Curt Produkter Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0651-15400 eller genom brev på följande adress:
Sjulhamreg. 8, 827 35, Ljusdal

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsledning, administration samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jorma & Per-Anders & Curt Produkter Aktiebolag och det är Edarve, Per Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Edarve, Ulla Kristina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,