Reseshopen i Ljusdal Produktion AB

Gävleborgs län

Information

I Ljusdal finns det ett Aktiebolag som heter Reseshopen i Ljusdal Produktion AB. Det finns flera företag som liknar Reseshopen i Ljusdal Produktion AB i Gävleborgs län. Ljusdal är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Reseshopen i Ljusdal Produktion AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1988-10-24 så har Reseshopen i Ljusdal Produktion AB varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Reseshopen i Ljusdal Produktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Reseshopen i Ljusdal Produktion AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Postplan 4, 827 32, Ljusdal. Vi ni istället prata med Reseshopen i Ljusdal Produktion AB så kan ni göra det på 0651-14055.

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av resor och researrangemang, bedriva beställnings- och linjetrafik med bussar samt bussåkeri samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Avander, Bo Inge Sylvester som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Avander Bergstedt, Marita Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Reseshopen i Ljusdal Produktion AB har 556334-4166 som sitt organisationsnummer.