Dens-Ceramik Dentallaboratorium Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva framställning av tandtekniska arbeten och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dens-Ceramik Dentallaboratorium Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ljusdal så är Dens-Ceramik Dentallaboratorium Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 1988-10-24 så skapades Dens-Ceramik Dentallaboratorium Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Dens-Ceramik Dentallaboratorium Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Dens-Ceramik Dentallaboratorium Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556338-0855 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ljusdal.

Just nu är Dens-Ceramik Dentallaboratorium Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Dens-Ceramik Dentallaboratorium Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0651-41750 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dens-Ceramik Dentallaboratorium Aktiebolag är Larsson, Sven Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hasselgren Larsson, Ingegerd Cecilia som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bäckström, Karin Elisabet som är född 1962 och har titeln Revisor, Svensson, Anna Carina som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .