HC Restaurang AB

Gävleborgs län

Information

556354-9582 är organisationsnummer för företaget HC Restaurang AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HC Restaurang AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusdal som är den kommunen som HC Restaurang AB finns i.

HC Restaurang AB har varit registrerat sedan 1989-04-14 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HC Restaurang AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

HC Restaurang AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusdal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HC Restaurang AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med HC Restaurang AB så kan ni göra det på telefon genom 0651-15295 eller genom brev på följande adress:
N. Järnvägsg. 40, 827 32, Ljusdal

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet, uthyrning av hotell- och restaurangpersonal, konsult- och utbildningsverksamhet för hotell och restaurang. Äga och förvalta fast egendom, bedriva handel med värdepapper. Äga, förvalta och bedriva handel med antika föremål, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HC Restaurang AB och det är Carblom, Karl Olof Håkan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Högberg, Nils Erik som är född 1961 och har titeln Suppleant, Sörell, Lena Elisabeth som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,