HåPe Värme o Sanitet AB

Gävleborgs län

Information

556370-2355 är organisationsnummer för bolaget HåPe Värme o Sanitet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HåPe Värme o Sanitet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusdal som är den kommunen som HåPe Värme o Sanitet AB finns i.

HåPe Värme o Sanitet AB har varit registrerat sedan 1989-09-26 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HåPe Värme o Sanitet AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

HåPe Värme o Sanitet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusdal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HåPe Värme o Sanitet AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med HåPe Värme o Sanitet AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3416693 eller genom brev på följande adress:
Myra Skräddarbacken 2256, 820 40, Järvsö

Bolaget skall utföra VVS-arbeten, installationer och liknande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HåPe Värme o Sanitet AB och det är Persson, Per Daniel som är född 1976 och har titeln Likvidator, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor,