Ljusdals Golf & Fritid Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Ljusdals Golf & Fritid Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ljusdal. I Ljusdals Golf & Fritid Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norrby, Ulf Johan som är född 1965 och har titeln VD, Norrby, Ulf Johan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrby, Gun Kristina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Norrby, Kjell Åke som är född 1944 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Ljusdals Golf & Fritid Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ljusdals Golf & Fritid Aktiebolag på telefon 0651-14181.

Bolaget skall bedriva handel med golf- och sportartiklar samt sälja utbildningstjänster inom golfsporten och därmed förenlig verksamhet

Idag är Ljusdals Golf & Fritid Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ljusdals Golf & Fritid Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ljusdal arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ljusdals Golf & Fritid Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ljusdals Golf & Fritid Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ljusdals Golf & Fritid Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ljusdals Golf & Fritid Aktiebolag har 556375-1808 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.