Dragspelevink AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva musikunderhållning, musikproduktion samt äga och förvalta fast egendom ävensom därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dragspelevink AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ljusdal så är Dragspelevink AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 1990-04-03 så skapades Dragspelevink AB och företaget är har F-skattsedel Dragspelevink AB har haft det sedan 1996-01-01.

Dragspelevink AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-19

556393-0683 är organisationsnummret för företaget som finns i Ljusdal.

Just nu är Dragspelevink AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Dragspelevink AB så går det att nå dem via telefon på 070-3244455 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dragspelevink AB är Jansson, Bengt Åke som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Gunnar Olof som är född 1932 och har titeln Suppleant, Edling, Leif Christer som är född 1942 och har titeln Revisor, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .