GB Grossisten Södra Norrland Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556398-1413 är organisationsnummer för bolaget GB Grossisten Södra Norrland Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GB Grossisten Södra Norrland Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusdal som är den kommunen som GB Grossisten Södra Norrland Aktiebolag finns i.

GB Grossisten Södra Norrland Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-05-31 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GB Grossisten Södra Norrland Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

GB Grossisten Södra Norrland Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusdal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GB Grossisten Södra Norrland Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med GB Grossisten Södra Norrland Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0651-10777 eller genom brev på följande adress:
Kläppav. 8, 827 35, Ljusdal

Bolaget skall bedriva handel med frysta varor samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GB Grossisten Södra Norrland Aktiebolag och det är Fridell, Håkan som är född 1951 och har titeln VD, Fridell, Håkan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedenström, Per Erik Gustaf som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Häggeborg, Per Anders Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantAktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,