Nya Hotell Gyllene Hästen Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Nya Hotell Gyllene Hästen Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ljusdal här finns det många olika Aktiebolag. Nya Hotell Gyllene Hästen Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ljusdal jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Nya Hotell Gyllene Hästen Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556404-2058.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0651-14000 alternativt besöka eller skicka post till Nya Hotell Gyllene Hästen Aktiebolag på följande adress Hybov. 1, 827 35, Ljusdal.

Nya Hotell Gyllene Hästen Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-05-15.

I Nya Hotell Gyllene Hästen Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Inger Magdalena Kristina som är född 1970 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva hotellrörelse och restaurangrörelse, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.