SIÅK Förvaltning Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusdal och SIÅK Förvaltning Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SIÅK Förvaltning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för SIÅK Förvaltning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

SIÅK Förvaltning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-30. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SIÅK Förvaltning Aktiebolag ska trivas.

I Ljusdal så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SIÅK Förvaltning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-19.

Idag är SIÅK Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med SIÅK Förvaltning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0651-13370.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med SIÅK Förvaltning Aktiebolag är Johansson, Sven Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Siv Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Edling, Leif Christer som är född 1942 och har titeln Revisor, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

SIÅK Förvaltning Aktiebolag har 556415-8094 som sitt organisationsnummer.