Ljusdals Invest AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusdal och Ljusdals Invest AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Ljusdals Invest AB är ett av dem. Statusen för Ljusdals Invest AB är att Bolaget är aktivt.

Ljusdals Invest AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-03-18. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ljusdals Invest AB ska trivas.

Ljusdals Invest AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ljusdal så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall självt eller genom dotterbolag, äga och förvalta fast och lös egendom, tillverka och försälja kontorsmöbler samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ljusdals Invest AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Ljusdals Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Ljusdals Invest AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3459960.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Ljusdals Invest AB är Svender, Anna Katarina som är född 1969 och har titeln VD, Svender, Anna Katarina som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svender, Lars Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svender, Gunn Ingegärd som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, AB Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Ljusdals Invest AB har 556416-5891 som sitt organisationsnummer.