Oves Golv & Färg i Ljusdal Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Oves Golv & Färg i Ljusdal Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ljusdal. Det är nämligen den kommunen som Oves Golv & Färg i Ljusdal Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Oves Golv & Färg i Ljusdal Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Oves Golv & Färg i Ljusdal Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1991-05-30. Men sedan 1992-01-01 så har Oves Golv & Färg i Ljusdal Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till S. Järnvägsg. 52, 827 32, Ljusdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Oves Golv & Färg i Ljusdal Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0651-711720.

Ljusdal arbetar för att bolag som Oves Golv & Färg i Ljusdal Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Oves Golv & Färg i Ljusdal Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall utföra golvbeläggningar och driva handel, huvudsakligen med golvmaterial, färger, tapeter och persienner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Oves Golv & Färg i Ljusdal Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Färlin, Anna Pernilla -Färlin, Hans-Erik -Lindström, John Ove.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Oves Golv & Färg i Ljusdal Aktiebolag och det är följande personer, Färlin, Anna Pernilla som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Färlin, Hans-Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, John Ove som är född 1937 och har titeln Suppleant, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Oves Golv & Färg i Ljusdal Aktiebolag är 556426-8513.