Hans-Göran Dahlbergs Entreprenad Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Hans-Göran Dahlbergs Entreprenad Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ljusdal som är den kommunen där Hans-Göran Dahlbergs Entreprenad Aktiebolag finns. I Ljusdal så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hans-Göran Dahlbergs Entreprenad Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hans-Göran Dahlbergs Entreprenad Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hans-Göran Dahlbergs Entreprenad Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hans-Göran Dahlbergs Entreprenad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Böng. 9, 827 33, Ljusdal men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0651-711281.

Ljusdal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hans-Göran Dahlbergs Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hans-Göran Dahlbergs Entreprenad Aktiebolag har idag 556428-1862 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Hans-Göran Dahlbergs Entreprenad Aktiebolag

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet med traktorer samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Hans-Göran Dahlbergs Entreprenad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlberg, Hans Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, von Wachenfeldt Dahlberg, I Marianne som är född 1946 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Johansson, Mats Olov som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .