Carapace Byggnadsinformation Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall producera och sälja information om upphandling inom privat och offentlig sektor samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Carapace Byggnadsinformation Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ljusdal så är Carapace Byggnadsinformation Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 1991-10-16 så skapades Carapace Byggnadsinformation Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Carapace Byggnadsinformation Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Carapace Byggnadsinformation Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556435-1012 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ljusdal.

Just nu är Carapace Byggnadsinformation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Carapace Byggnadsinformation Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0651-16040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Carapace Byggnadsinformation Aktiebolag är Jönsson, Stig Evert som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Birgit Elisabet som är född 1934 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Mats Olov som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .