Roger Jonsson Gräv Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Roger Jonsson Gräv Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ljusdal här finns det många olika Aktiebolag. Roger Jonsson Gräv Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ljusdal jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Roger Jonsson Gräv Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556440-4126.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-3924062 alternativt besöka eller skicka post till Roger Jonsson Gräv Aktiebolag på följande adress Skästrav. 320, 820 40, Järvsö.

Roger Jonsson Gräv Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Roger Jonsson Gräv Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Larsson, Eva Maria Christina som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom gräv- och markanläggningsbranschen och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också äga och förvalta värdepapper.