Sune Olsson Åkeri AB

Gävleborgs län

Information

556450-2135 är organisationsnummer för företaget Sune Olsson Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sune Olsson Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusdal som är den kommunen som Sune Olsson Åkeri AB finns i.

Sune Olsson Åkeri AB har varit registrerat sedan 1992-07-01 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sune Olsson Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Sune Olsson Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusdal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sune Olsson Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sune Olsson Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 0651-32230 eller genom brev på följande adress:
Skridsvik Stormyrv. 4, 820 40, Järvsö

Bolaget skall utföra transporter av levande djur, uppfödning och tävlingsverksamhet av travhästar, handel med släpvagnar samt äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sune Olsson Åkeri AB och det är Olsson, Per Anders Sune som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand Olsson, Ingrid Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,