Harsa Förvaltning AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska bedriva förvaltning av fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Harsa Förvaltning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ljusdal så är Harsa Förvaltning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 1993-02-03 så skapades Harsa Förvaltning AB och företaget är har F-skattsedel Harsa Förvaltning AB har haft det sedan 1994-01-01.

Harsa Förvaltning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556460-4741 är organisationsnummret för företaget som finns i Ljusdal.

Just nu är Harsa Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Harsa Förvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 0651-49511 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Harsa Förvaltning AB är Snar, Jan Åke som är född 1946 och har titeln VD, Snar, Jan Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Snar, Per Axel Anders som är född 1973 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .