Taksystem i Ljusdal Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, återvinna byggnadsmaterial, tillverka isoleringsmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Taksystem i Ljusdal Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ljusdal så är Taksystem i Ljusdal Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 1993-04-21 så skapades Taksystem i Ljusdal Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Taksystem i Ljusdal Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Taksystem i Ljusdal Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556465-0249 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ljusdal.

Just nu är Taksystem i Ljusdal Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Taksystem i Ljusdal Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0651-64125 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Linnea Marianne -Jonsson, Mauritz Benwordh

Följande personer är på något sätt aktiva inom Taksystem i Ljusdal Aktiebolag är Jonsson, Mauritz Benwordh som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Linnea Marianne som är född 1929 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .