Anders H Johansson i Ljusdal Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Anders H Johansson i Ljusdal Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ljusdal. I Anders H Johansson i Ljusdal Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Anders Håkan som är född 1953 och har titeln VD, Johansson, Anders Håkan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bagge, Karin Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anders H Johansson i Ljusdal Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Anders H Johansson i Ljusdal Aktiebolag på telefon 070-3322169.

Bolaget skall utföra entreprenadarbeten med hjullastare, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Anders H Johansson i Ljusdal Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Anders H Johansson i Ljusdal Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ljusdal arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Anders H Johansson i Ljusdal Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Anders H Johansson i Ljusdal Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anders H Johansson i Ljusdal Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Anders H Johansson i Ljusdal Aktiebolag har 556495-8345 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.