Arne Boströms Åkeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Arne Boströms Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ljusdal som är den kommunen där Arne Boströms Åkeri Aktiebolag finns. I Ljusdal så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Arne Boströms Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Arne Boströms Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Arne Boströms Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Arne Boströms Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Ångsäter 35, 827 93, Ljusdal men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0651-10311.

Ljusdal arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Arne Boströms Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Arne Boströms Åkeri Aktiebolag har idag 556502-6910 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Arne Boströms Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I Arne Boströms Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Boström, Gustaf Arne som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Jan Christer som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eriksson, Rolf Lennart som är född 1951 och har titeln Revisor, Datarevision i Dalarna AB som är född och har titeln Revisor, .