JLL Gross AB

Gävleborgs län

Information

556520-2974 är organisationsnummer för bolaget JLL Gross AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JLL Gross AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusdal som är den kommunen som JLL Gross AB finns i.

JLL Gross AB har varit registrerat sedan 1995-07-17 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JLL Gross AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

JLL Gross AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusdal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JLL Gross AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindgren, Eva Margareta -Lindgren, Karl Ingemar Firman tecknas i förening av -Andersson, Astrid Elisabet -Nordenståhl, John Fredrik

Vill ni komma i kontakt med JLL Gross AB så kan ni göra det på telefon genom 0651-16245 eller genom brev på följande adress:
Rattg. 8, 827 35, Ljusdal

Bolaget skall bedriva partihandel med livsmedel och kontors- artiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JLL Gross AB och det är Andersson, Astrid Elisabet som är född 1949 och har titeln Extern firmatecknare, Nordenståhl, John Fredrik som är född 1978 och har titeln Extern firmatecknare, Lindgren, Karl Ingemar som är född 1943 och har titeln VD, Lindgren, Karl Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Eva Margareta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,