Sale & Rent 2 U AB

Gävleborgs län

Information

Sale & Rent 2 U AB är ett bolag som finns i Ljusdal. I Sale & Rent 2 U AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindgren, Lars Mikael som är född 1961 och har titeln VD, Lindgren, Lars Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Lars Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Josefsson, Bernt Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sale & Rent 2 U AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sale & Rent 2 U AB på telefon 0651-16245.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning samt uthyrning av lös egendom med inriktning mot kontorsartiklar och industriartiklar (emballage och förbrukningsartiklar, såsom främst tejp, stålband, krympplast och svetstråd). Fastighetsförvaltning, förvaltning av värdepapper samt travsportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sale & Rent 2 U AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sale & Rent 2 U AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ljusdal arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sale & Rent 2 U AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Sale & Rent 2 U AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sale & Rent 2 U AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lindgren, Lars Mikael

Sale & Rent 2 U AB har 556524-3184 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.