Detaljförsäljning i Ljusdal Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Detaljförsäljning i Ljusdal Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ljusdal. Det är nämligen den kommunen som Detaljförsäljning i Ljusdal Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Detaljförsäljning i Ljusdal Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1995-11-11.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Detaljförsäljning i Ljusdal Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0651-15542.

Ljusdal arbetar för att företag som Detaljförsäljning i Ljusdal Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Detaljförsäljning i Ljusdal Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva försäljning av reklamskyltar och övrigt reklammaterial samt sportartiklar, tillverkning och handel av svets- och mekaniska verkstadsprodukter, handel med träprodukter såsom möbler och heminredning samt byggnader, bedriva handel med väredepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Detaljförsäljning i Ljusdal Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Detaljförsäljning i Ljusdal Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Olle Erik som är född 1949 och har titeln Likvidator, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Detaljförsäljning i Ljusdal Aktiebolag är 556526-9775.