Advokatfirman Lundkvist i Ljusdal AB

Gävleborgs län

Information

Advokatfirman Lundkvist i Ljusdal AB är ett företag som finns i Ljusdal. I Advokatfirman Lundkvist i Ljusdal AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundkvist, Lars Gustav som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Flodström, Bo Gustaf som är född 1950 och har titeln Suppleant, Skog, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advokatfirman Lundkvist i Ljusdal AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Advokatfirman Lundkvist i Ljusdal AB på telefon 0651-711313.

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Advokatfirman Lundkvist i Ljusdal AB av bolagstypen Aktiebolag.

Advokatfirman Lundkvist i Ljusdal AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Ljusdal arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Advokatfirman Lundkvist i Ljusdal AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Advokatfirman Lundkvist i Ljusdal AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advokatfirman Lundkvist i Ljusdal AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Advokatfirman Lundkvist i Ljusdal AB har 556537-3999 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.