Ljusdals Bilgalleri AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och inköp av nya och begagnade motorfordon, entreprenadmaskiner såsom grävmaskiner, lastmaskiner, truckar och liknande maskiner. Vidare skall bolaget bedriva uthyrning av bilar, bygg- och entreprenadmaskiner och lokaler samt utföra entreprenadtjänster med gräv och lastmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ljusdals Bilgalleri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ljusdal så är Ljusdals Bilgalleri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 1997-06-17 så skapades Ljusdals Bilgalleri AB och företaget är har F-skattsedel Ljusdals Bilgalleri AB har haft det sedan 1997-01-01.

Ljusdals Bilgalleri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556543-5889 är organisationsnummret för företaget som finns i Ljusdal.

Just nu är Ljusdals Bilgalleri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Ljusdals Bilgalleri AB så går det att nå dem via telefon på 0651-15888 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ljusdals Bilgalleri AB är Andersson, Olof Pär Göran som är född 1964 och har titeln VD, Andersson, Olof Pär Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karin Else-Marie som är född 1942 och har titeln Suppleant, Andersson, Olof Anders som är född 1940 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.