Byggfakta Docu Media Sweden AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska bedriva mediaverksamhet och tidningsutgivning inom lantbruk, åkeri, bygg- och verkstadsindustrin och även idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Byggfakta Docu Media Sweden AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ljusdal så är Byggfakta Docu Media Sweden AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 1997-06-26 så skapades Byggfakta Docu Media Sweden AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Byggfakta Docu Media Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556543-9345 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ljusdal.

Just nu är Byggfakta Docu Media Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Byggfakta Docu Media Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 0651-552500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Lindqvist, Karl Gösta Stefan -Schmitz, Hans Peter

Följande personer är på något sätt aktiva inom Byggfakta Docu Media Sweden AB är Lindqvist, Karl Gösta Stefan som är född 1966 och har titeln VD, Sjöberg, Mats Peter som är född 1966 och har titeln Vice VD, Lindqvist, Karl Gösta Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Mats Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Schmitz, Hans Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorHenriksson, Mats som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .