Buss-Pelle AB

Gävleborgs län

Information

Buss-Pelle AB är ett av många verksamheter som finns i Ljusdal. Det är nämligen den kommunen som Buss-Pelle AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Buss-Pelle AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1998-03-11.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Övre Norrvåga 10, 820 40, Järvsö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Buss-Pelle AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0651-32089.

Ljusdal arbetar för att verksamheter som Buss-Pelle AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Buss-Pelle AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva busstrafikrörelse samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Buss-Pelle AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Buss-Pelle AB och det är följande personer, Olsson, Per Helge som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Maj Anna-Greta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Buss-Pelle AB är 556553-4517.