MittX aluminiumproffset AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusdal och MittX aluminiumproffset AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MittX aluminiumproffset AB är ett av dem. Statusen för MittX aluminiumproffset AB är att Bolaget är aktivt.

MittX aluminiumproffset AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-01-08. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MittX aluminiumproffset AB ska trivas.

MittX aluminiumproffset AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Ljusdal så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva legosvetsning, tillverka och sälja tillbehör till lastbilar, köpa och sälja värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MittX aluminiumproffset AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är MittX aluminiumproffset AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med MittX aluminiumproffset AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0651-21462.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med MittX aluminiumproffset AB är Ångman, Leif Åke som är född 1956 och har titeln VD, Ångman, Leif Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandstedt, Axel Edvard som är född 1941 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

MittX aluminiumproffset AB har 556564-3383 som sitt organisationsnummer.