Hybo Datakonsult AB

Gävleborgs län

Information

Hybo Datakonsult AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ljusdal som är den kommunen där Hybo Datakonsult AB finns. I Ljusdal så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hybo Datakonsult AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hybo Datakonsult AB har haft sedan 1999-01-01. Hybo Datakonsult AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hybo Datakonsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Herrgårdsv. 41, 827 92, Ljusdal men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6285624.

Ljusdal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hybo Datakonsult AB Privat, ej börsnoterat.

Hybo Datakonsult AB har idag 556565-9116 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hybo Datakonsult AB

Bolaget skall bedriva datakonsulttjänster, tillverkning och försäljning av datorprogram samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Hybo Datakonsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Jan Rune Mårten som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Furuskog, Ronnie som är född 1976 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .