Sjölunds Ekonomibyrå AB

Gävleborgs län

Information

Sjölunds Ekonomibyrå AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ljusdal som är den kommunen där Sjölunds Ekonomibyrå AB finns. I Ljusdal så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sjölunds Ekonomibyrå AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sjölunds Ekonomibyrå AB har haft sedan 2007-01-11. Sjölunds Ekonomibyrå AB har funnits sedan och 2007-01-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sjölunds Ekonomibyrå AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Härjedalsv. 152, 820 41, Färila men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0651-20990.

Ljusdal arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sjölunds Ekonomibyrå AB Privat, ej börsnoterat.

Sjölunds Ekonomibyrå AB har idag 556568-2365 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Sjölund, Lars Olov -Sjölund, Svea Gertrud Elisabet är den som för stunden ansvarar för Sjölunds Ekonomibyrå AB

Bolaget ska bedriva kameral uppdragsverksamhet såsom bokföring, skatterådgivning, deklarationer, bouppteckningar och därmed förenlig verksamhet.

I Sjölunds Ekonomibyrå AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjölund, Lars Olov som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölund, Svea Gertrud Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Olsson, Hans-Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Södermalm Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .