Hälsinge Lantkök AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av livsmedel samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hälsinge Lantkök AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ljusdal så är Hälsinge Lantkök AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ljusdal arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ljusdal och i Gävleborgs län. Redan 1999-03-24 så skapades Hälsinge Lantkök AB och företaget är har F-skattsedel Hälsinge Lantkök AB har haft det sedan 1999-01-01.

Hälsinge Lantkök AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556568-3439 är organisationsnummret för företaget som finns i Ljusdal.

Just nu är Hälsinge Lantkök AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Hälsinge Lantkök AB så går det att nå dem via telefon på 0651-31031 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Stegs, Britt-Marie

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hälsinge Lantkök AB är Stegs, Britt-Marie som är född 1959 och har titeln VD, Stegs, Britt-Marie som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sigvant, Håkan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stenhammar, Carl Mathias som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedin, Åke Martin som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Thilander, Nils Martin som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamotMånsson, Pär Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .