Nordéns Åkeri i Tallåsen AB

Gävleborgs län

Information

556570-9283 är organisationsnummer för företaget Nordéns Åkeri i Tallåsen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordéns Åkeri i Tallåsen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusdal som är den kommunen som Nordéns Åkeri i Tallåsen AB finns i.

Nordéns Åkeri i Tallåsen AB har varit registrerat sedan 1999-06-04 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordéns Åkeri i Tallåsen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Nordéns Åkeri i Tallåsen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusdal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nordéns Åkeri i Tallåsen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nordéns Åkeri i Tallåsen AB så kan ni göra det på telefon genom 0651-33095 eller genom brev på följande adress:
Råggärdev. 59, 827 40, Tallåsen

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, dvs vägtransporter av gods även flyttransporter av möbler, uthyrning av lastbil med förare och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordéns Åkeri i Tallåsen AB och det är Nordén, Bernt Peter som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordén, Inger Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,