John Peter Sörell Teknik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

John Peter Sörell Teknik Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ljusdal som är den kommunen där John Peter Sörell Teknik Aktiebolag finns. I Ljusdal så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. John Peter Sörell Teknik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. John Peter Sörell Teknik Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till John Peter Sörell Teknik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skryt Pl 2728, 820 41, Färila men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0651-23000.

Ljusdal arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är John Peter Sörell Teknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

John Peter Sörell Teknik Aktiebolag har idag 556571-0877 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för John Peter Sörell Teknik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsindustri, bistå med konstruktionsarbeten vid legotillverkning, vid tillfälliga likviditetsöverskott förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I John Peter Sörell Teknik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sörell, John Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallberg, Ingrid Camilla Karolina som är född 1970 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .