Ol-Sims Gård AB

Gävleborgs län

Information

Ol-Sims Gård AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ljusdal som är den kommunen där Ol-Sims Gård AB finns. I Ljusdal så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ol-Sims Gård AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ol-Sims Gård AB har haft sedan 2000-01-01. Ol-Sims Gård AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Ol-Sims Gård AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rehnsv. 5, 827 30, Ljusdal men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0651-10076.

Ljusdal arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ol-Sims Gård AB Privat, ej börsnoterat.

Ol-Sims Gård AB har idag 556576-4411 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ol-Sims Gård AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ol-Sims Gård AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandahl, Eva-Lotta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Säll, Ingrid Ulrika som är född 1967 och har titeln Suppleant, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .