Ljusdal Energiföretag AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Ljusdal Energiföretag AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ljusdal här finns det många olika Aktiebolag. Ljusdal Energiföretag AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ljusdal jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Ljusdal Energiföretag AB är momsregistrerat sedan2000-01-27 och har organisationsnummer 556576-6390.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0651-760750 alternativt besöka eller skicka post till Ljusdal Energiföretag AB på följande adress Pårsg. 3, 827 30, Ljusdal.

Ljusdal Energiföretag AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-01-27.

I Ljusdal Energiföretag AB så sitter följande personer i styrelsen: , Brink, Björn Olov som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , Gidemalm, Gun Ulla-Britt som är född 1944 och har titeln Suppleant . Gunnarsson, Erik Jonas som är född 1968 och har titeln Suppleant , Olsson, Seth Tommy som är född 1948 och har titeln Suppleant , Silén, Nils Jakob som är född 1971 och har titeln Suppleant . Wallberg, Rudolf Reino som är född 1949 och har titeln Suppleant . . . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga aktier och andra tillgångar, bedriva administrativ verksamhet samt övriga tjänster för andra koncernbolag och intressebolag till syfte att främja en god el-,värme-,TV-och bredbandsförsörjning samt därmed förenlig verksamhet.