Lövit Byggkonsult Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Lövit Byggkonsult Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ljusdal som är den kommunen där Lövit Byggkonsult Aktiebolag finns. I Ljusdal så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lövit Byggkonsult Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lövit Byggkonsult Aktiebolag har haft sedan 2000-01-20. Lövit Byggkonsult Aktiebolag har funnits sedan och 2000-01-20 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lövit Byggkonsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rehnsv. 10, 827 30, Ljusdal men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3307573.

Ljusdal arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lövit Byggkonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lövit Byggkonsult Aktiebolag har idag 556581-3200 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lövkvist, Stig Ove är den som för stunden ansvarar för Lövit Byggkonsult Aktiebolag

Bolagets verksamhet skall vara att bedriva byggledning, projektledning, utföra värderingar och besiktningar, äga och förvalta fastigheter och aktier och därmed förenlig verksamhet.

I Lövit Byggkonsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lövkvist, Stig Ove som är född 1943 och har titeln VD, Lövkvist, Stig Ove som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Rubenhag, Anna Christina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lövkvist, Britt Ragna Elisabet som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövkvist, Karl Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövkvist, Gerd Linda Sophie G som är född 1972 och har titeln SuppleantRubenhag, Per Anders som är född 1958 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.