Bröderna Nordh Bygg AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusdal och Bröderna Nordh Bygg AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Bröderna Nordh Bygg AB är ett av dem. Statusen för Bröderna Nordh Bygg AB är att Bolaget är aktivt.

Bröderna Nordh Bygg AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-02-28. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ljusdal där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bröderna Nordh Bygg AB ska trivas.

Bröderna Nordh Bygg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14. I Ljusdal så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, producera och sälja byggvaror, glaspartier och dörrar, bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bröderna Nordh Bygg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14.

Idag är Bröderna Nordh Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ljusdal.

Vill man komma i kontakt med Bröderna Nordh Bygg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0651-13300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bröderna Nordh Bygg AB är Nordh, Lars Gustav Bertil som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sundberg, Lars Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordh, Lars Johan Martin som är född 1942 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Bröderna Nordh Bygg AB har 556585-7496 som sitt organisationsnummer.