AnnonsKraft AB

Gävleborgs län

Information

AnnonsKraft AB är ett företag som finns i Ljusdal. I AnnonsKraft AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Cavallin, Leif Göran som är född 1958 och har titeln VD, Cavallin, Leif Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sven Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Skyttner Cavallin, Lena Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med AnnonsKraft AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå AnnonsKraft AB på telefon 0651-16980.

Bolaget verksamhet är att bedriva mediaförsäljning samt utgivning av publikationer, att bedriva handel med värdepapper, försäljning av industriprodukter så som emballage och därmed förenlig verksamhet.

Idag är AnnonsKraft AB av bolagstypen Aktiebolag.

AnnonsKraft AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Ljusdal arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

AnnonsKraft AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-19 och AnnonsKraft AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AnnonsKraft AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

AnnonsKraft AB har 556593-5094 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.