Knappens Förvaltnings AB

Gävleborgs län

Information

556596-4029 är organisationsnummer för företaget Knappens Förvaltnings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Knappens Förvaltnings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusdal som är den kommunen som Knappens Förvaltnings AB finns i.

Knappens Förvaltnings AB har varit registrerat sedan 2000-08-25 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Knappens Förvaltnings AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Knappens Förvaltnings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusdal som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Knappens Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Knappens Förvaltnings AB så kan ni göra det på telefon genom 0651-16250 eller genom brev på följande adress:
Rolfhamrev. 3, 827 91, Ljusdal

Bolaget ska äga och förvalta lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Knappens Förvaltnings AB och det är Knapp, Hans Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Robertsson, Hans Robert som är född 1944 och har titeln Suppleant, Skog, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor