Anderssons Skogstjänst Järvsö AB

Gävleborgs län

Information

Anderssons Skogstjänst Järvsö AB är en verksamhet som finns i Ljusdal. I Anderssons Skogstjänst Järvsö AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Anders Jörgen som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kerstin Margareta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anderssons Skogstjänst Järvsö AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Anderssons Skogstjänst Järvsö AB på telefon 0651-41989.

Bolaget skall bedriva skogsentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Anderssons Skogstjänst Järvsö AB av bolagstypen Aktiebolag.

Anderssons Skogstjänst Järvsö AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ljusdal arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Anderssons Skogstjänst Järvsö AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-25 och Anderssons Skogstjänst Järvsö AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-25.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anderssons Skogstjänst Järvsö AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Anderssons Skogstjänst Järvsö AB har 556596-9986 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.