Ljusdals Skogstjänst H Eriksson AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Ljusdals Skogstjänst H Eriksson AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ljusdal här finns det många olika Aktiebolag. Ljusdals Skogstjänst H Eriksson AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ljusdal jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Ljusdals Skogstjänst H Eriksson AB är momsregistrerat sedan2000-09-25 och har organisationsnummer 556597-4721.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0651-10832 alternativt besöka eller skicka post till Ljusdals Skogstjänst H Eriksson AB på följande adress Kaven 5, 827 93, Ljusdal.

Ljusdals Skogstjänst H Eriksson AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-09-25.

I Ljusdals Skogstjänst H Eriksson AB så sitter följande personer i styrelsen: , Eriksson, Hans Andreas som är född 1978 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva skogsentreprenadverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.