A Petterssons Smide AB

Gävleborgs län

Information

A Petterssons Smide AB är ett bolag som finns i Ljusdal. I A Petterssons Smide AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pettersson, Anders Jonas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Karin Christina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, AB Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med A Petterssons Smide AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå A Petterssons Smide AB på telefon 0651-12330.

Bolaget skall bedriva mekanisk tillverkning, personaluthyrning, svetsarbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är A Petterssons Smide AB av bolagstypen Aktiebolag.

A Petterssons Smide AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ljusdal arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

A Petterssons Smide AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-09-03 och A Petterssons Smide AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-09-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för A Petterssons Smide AB så är det följande:
Firman tecknas ensam av -Pettersson, Anders Jonas

A Petterssons Smide AB har 556609-5757 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.